Mikä kumman kioski on kommunikoi.fi?

Vaikka kommunikoi.fi on aivan uusi sivusto, ei kyseessä suinkaan ole uusi toimija alalla. Sivuston takana toimii Invantor Oy, jonka voimakaksikolla on yhteenlaskettua työkokemusta apuvälineteknologian parista jo yli 27 vuotta. Ensiluokkaisten tuotteiden verkkokaupustelun lisäksi meiltä saa siis myös ihan oikeasti asiantuntevaa palvelua. Mukava, että löysit tiesi sivuillemme – toivottavasti löydät myös sivuiltamme sen mitä haet!

Kommunikoivin terveisin,

Olli Laakkonen ja Esko Vihava

 

 

Jos kommunikoi.fi:n tausta kiinnostaa laajemmikin, niin voit vierailla myös Invantorin sivuilla tai lukea historiaa tästä:

Kommunikoi.fi:n taustalla toimivan yrityksen, Invantor Oy:n, tausta apuvälinealalla juontaa vuosituhannen alkuun saakka. Perustaja Esko Vihava aloitti työt apuvälineteknologian parissa Pirkkalassa keväällä 2001, oma yritys sai alkunsa muutamaa vuotta myöhemmin, syksyllä 2004. Sieltä saakka olemme toimineet vahvasti niin ympäristönhallintalaitteiden kuin kommunikaation ja tietokoneen käytön apuvälineidenkin parissa. Ensimmäiset katseohjattavat kommunikaatiotietokoneet toimitimme viitisentoista vuotta sitten, myös eri ohjelmistojen parissa olemme askarrelleet sieltä saakka. Vuodesta 2016 yrityksen asiakkaita on palvellut lämpimänrempseällä otteellaan myös Laakkosen Olli, jolla on kohtaamisen, osaamisen ja arkijärjen lisäksi plakkarissa myös tietojenkäsittelyn AMK-tutkinto.

Interaktiivisiin, multisensorisiin aistituotteisiin (Taikalattia, Taikaseinä, Taikahuone) keskittyvän aputoiminimemme, Aistikanavan, kautta olemme toimineet jo viitisen vuotta ympäri Suomea. Nimemme Invantor on kuitenkin isossa osassa Suomea edelleen tuntematon, koska varsinaisissa apuvälineasioissa olemme näihin päiviin saakka toimineet yksinomaan Itä-Suomen alueella. Meillä on pitkäaikaisen ja hyvän yhteistyökumppanimme Kajo Apuvälineiden kanssa ollut selkeä reviirijako niin, että edustamme heidän tuotteitaan täällä idässä, kun he puolestaan palvelevat muuta maata.

DialoQ Talk:in myötä päätimme tulla ulos kaapista. Vuosia DialoQ -tuotteiden kanssa työskennelleenä meillä on aina ollut erinomainen ja läheinen yhteistyö Talk:in kehittäneen CodeQ:n kanssa, ja niinpä ohjelman julkistuksen aikoihin pohdimmekin tulevaisuudennäkymiä tiiviisti yhdessä. Näimme uudessa ohjelmassa niin paljon potentiaalia, että halusimme lähteä rummuttamaan sen ilosanomaa koko valtakuntaan!

Näin syntyi kommunikoi.fi. Tahdoimme tehdä kommunikaation apuvälineen hankkimisesta ennennäkemättömän suoraviivaista, helppoa ja sitä kautta myös edullista. Tahdoimme tuoda osaamisemme ja näkemyksemme samalla vaivalla tarjolle koko maahan, koska nämä ovat tuotteita, joita on helppo lähettää. Tutustu siis sivustoomme ja ota arkailematta yhteyttä, jos jokin jää mietityttämään. Ilomme on palvella teitä ääntä kohti!